MARDİN / ARTUKLU - Prof. Dr. Necmettin Erbakan Anadolu Lisesi

Kas

Okul aile birliği toplantımızı her sınıf seviyesinde  velilerimizin  yoğun katılımyla gerçekleştirdik. Okul aile birliği başkanımız Muharrem KARA seçildi. Kendisine yapacağı çalışmalarda başarılar diliyoruz

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü Programı Kapsamında düzenlenen törenin ardından tüm öğretmenlerimizle birlikte gerçekleştirğimiz yemek etkinliğinin ardından hediyeleşme yapılırak program sonladırılmıştır.

Kas

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA ÖĞRENCİLERİMİZİN ZAMANINI DAHA ETKİN VE VERİMLİ BİR ŞEKİLDE KULLANMASI İÇİN ZAMAN YÖNETİMİ SEMİNERİ VERİLDİ.

Kas

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA FİLİSTİNE YARDIM İÇİN OKULUMUZDA KERMES DÜZENLENDİ

Ekm

okulumuza 2023-2024 eğitim öğretim yılında kızılay tarafından afet bilgilendirme çalışması yapıldı.

Nis

Okulumuzda İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması'nda öğrencilerimiz güzel bir performans sundu.

Mrt

Öğrencilerimize çevre bilinci kazandırmak için geri dönüşüm malzemelerinden çeşitli ürünler ürettik. Temiz bir okul, temiz bir çevre şiarımız ile daha güzel bir gelecek bizim ellerimizde diyoruz.

Mrt

Öğrencilerimizin daha iyi gelişmeleri için Kimya, Fizik, Biyoloji Laboratuvarları ile Çalışma Odası, Destek Eğitim Odası, Müzik Odası ve Resim Atölyesi olmak üzere çok farklı alanları hizmete soktuk. Necmettin Erbakan Anadolu Lisesinin bilimsel, sanatsal ve kültürel çalışmaların merkezi olması konusunda oldukça kararlıyız ve bunu daha ileriye taşıyacağız.

Mrt

Bilinçli-güvenli internet kullanımı seminerlerinin düzenlenmesi

Mrt

Okul bahçesnde öğrenclern dnlenebleceğ ve zaman geçrebleceğ alanların olması (bank, kamelya v.b.)

Mrt

Yıl içinde yapılan çalışmaların sene sonunda sergilenmesi (Resim/teknolojitasarım sergisi, müzik ve şiir dinletisi, tiyatro gösterisi v.b.)

Mrt

Deneme sınavlarında başarı gösteren öğrencinin ödüllendirilmesi( hediye- veliye teşekkür vb.)

Mrt

Zaman yönetimi, motivasyon, verimli çalışma teknikleri, dikkat artırma çalışmaları,sınav kaygısı gibi konularda grup rehberliğinin yapılması