MARDİN / ARTUKLU - Prof. Dr. Necmettin Erbakan Anadolu Lisesi

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Anadolu Lisesi

Adres
NUR MAH. 4. SK. PROF. DR. NECMETTİN ERBAKAN ANADOLU LİSESİ BLOK NO 7 ARTUKLU / MARDİN
Vizyon
İçinde yaşanılan zamanın gereklerini kavramış ve benimsemiş ve buna uygun hareket eden aynı zamanda, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını da görüp, bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini de bünyesine nüfuz ettiren, aynı zamanda sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle iletişim kurabilen, his ve düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcilerini yetiştirmek.
Misyon
Okulumuzun misyonu, cumhuriyetimizin temel ilkelerine bağlı,Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören herkesi Türkiye Cumuriyetinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları devletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek karakterli insanlar yetiştirmektir.
...................
Kütüphane Kitap Sayısı :2000
08:20 -- 15:20
DOĞALGAZ